Backlink Sorgulama

Backlink Sorgulama ( Backlink Checker ) sitesi bize sitemizin kaç defa diğer sitelerde yer aldığını göstermektedir. Örneğin, www.programdoktoru.com sitesi www.facebook.com, www.google.com, www.yahoo.com sitelerinin herhangi bir içeriğinde www.programdoktoru.com sitesi link olarak yer alıyorsa backlink kazanmış oluyoruz. Diğer sitelerde yer alan sitemiz arama motorları tarafından önemsenmekte ve sitenizde bulunan bir içerik arandığında site linkinizin ilk sayfalarda görüntülenmesini sağlayacaktır. Yani SEO ( Search Engine Optimization ) denilen Türkçesi Arama Motoru Optimizasyonu olan yöntemle kullanılan en önemli tekniklerden bir tanesi backlink kazanmaktır.

Backlink Sorgulama ( Backlink Checker ) sitenizle ilgili size detaylı bilgi verecektir. Google, Yahoo, Yandex, Bing, Altavista gibi popüler arama motorlarında siteniz indekslenmişse ( arama motorlarında sitenizin de adı çıkıyorsa ) SEO açısından siteniz değer kazanmış demektir.

Backlink Sorgulama ( Backlink Checker ) sitelerinden sitemize gelen backlinkleri sorguladığımızda çoğu zaman gerçek backlink sayısını görememekteyiz. Bunun için en iyi Backlink Sorgulama ( Backlink Checker ) sitesini bularak sitemizin Backlink Sorgulama ( Backlink Checker )sını yapmalıyız. Google, Yahoo, Yandex, Bing, Altavista gibi arama motorlarında Backlink Sorgulama ( Backlink Checker ) diye arattığımızda birçok Backlink Sorgulama ( Backlink Checker ) sitesi mevcut olduğunu göreceğiz. Fakat bunlardan en hızlı olarak güncellenen Backlink Sorgulama ( Backlink Checker ) sitesini bulmak zordur.

Forumlarda ve sitelerde Backlink Sorgulama ( Backlink Checker ) siteler hakkında yorumlar yapılmakta ve en iyi 10, 20, 30 Backlink Sorgulama ( Backlink Checker ) sitesi olarak içerikler bulabilmektesiniz. Backlink Sorgulama ( Backlink Checker ) sitesinin en iyi olup olmadığının anlamanın en iyi yolu, her hangi bir siteye kendi sitenizin linkini vererek yorum yapıp ve hemen ardından Backlink Sorgulama ( Backlink Checker ) sitesiyle kontrol ederek sonuçlarda mevcut olup olmadığını görerek anlamaktır.

Deneme yanılma yöntemiyle keşfedilen en iyi Backlink Sorgulama ( Backlink Checker ) sitesinden güvenilir sonuçlar almanın en doğru yolu olduğunu bilmemiz gerekiyor. Çoğu Backlink Sorgulama ( Backlink Checker ) sitesi 1 hafta sonra, bazıları 3 gün sonra ve bazıları da 24 saat zaman bile geçmeden backlinklerinizi kontrol etmektedir.

Backlinklerimiz sitemizin pagerank değerini de yükseltecektir. PageRank, Google site sıralamasında kullandığı algoritmanın sonucu sitenize verdiği değeri gösteren basitleştirilmiş 0'dan 10'a kadar olan bir değerdir. Bu değer genel olarak özgün bir içeriğe, sayfaya verilmiş bağlantılara ve bağlantı veren sayfaların kalitesine bağlı olarak değişir. Pagerank, değer olarak sitenizin Google tarafından arama sonuçlarında sıralanmasını ve Google tarayıcısının sitenizi kontrol etme sıklığını etkiler.

En iyi Backlink Sorgulama ( Backlink Checker ) sitesi konusuna dönecek olursak www.majesticseo.com sitesi backlink kazanmanız için atmış olduğunuz adımları her an izlemekte ve indekslemektedir. Backlink gerçek değerlerinizi öğrenmek için tercih ediniz.


Anlatımı sitemizde bulunan paylaşım butonlarından değerlendirir ve paylaşırsanız memnun oluruz. Doğru bilgilere herkesin ulaşabilmesi umuduyla…

Yorumlar

  1. NASIL BACKLİNK SORGULAYABİLİRİM ÖNCEDEN KULLANDIĞIM Bİ SİTE VARDI ODA KAPANDI. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.İYİ ÇALIŞMALAR

    YanıtlaSil
  2. Özbekistan Vizesi16 Haziran 2013 14:57

    Ben de backlink sorgulayabileceğim bir adres arıyorum, bu konuda yardımcı olur musunuz lütfen?

    YanıtlaSil
  3. Yazımızda zaten backlink sorgulama sitesini belirtmiştik. Kullanımın hakkında detaylı bilgi mi istiyorsunuz?

    YanıtlaSil
  4. tsk ederim yararli bilgi

    YanıtlaSil
  5. Yararlı bilgi sağol +1

    YanıtlaSil
  6. ihsan özbaş18 Nisan 2015 22:39

    Çok yararlı bir paylaşım teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder