Windows 8

Windows 8, Microsoft firmasının Windows 2000 ‘den bu yana üzerine tecrübelerini katarak yaratmış olduğu bir şaheserdir. Windows 8 Türkçe olarak paylaşılmaya başlanmıştır. Windowsun kullanışlı ara yüzüyle rahatlıkla istediğiniz uygulamalara ulaşabilirsiniz. Bilgisayarınıza uygun donanım sürücüleri Windows 8 de, Windows 7 de olduğu gibidir, birkaç sürücü dışında.

Herhangi bir problem yaşamadan Windows 8 sürümünü yüklemek için öncelikle diğer işletim sisteminizi tamamen kaldırınız. Eski işletim sisteminizin üzerine yazmada küçükte olsa problemler yaşayabilirsiniz.

Windows XP ‘nin yerini alan Vista fazla RAM kullandığı için kullanıcılarla hızlı bir şekilde vedalaşmak zorunda kaldı. Windows 7 ile birlikte rahat bir nefes aldık. Görülen o ki Windows 8 bir bilgisayardan beklentilerimizin hepsini karşılayacak şekilde tasarlanmış olarak bizlere sunulmuştur. Windows 8 Türkçe olarak yayınlanmasıyla Microsoft ‘un pazarına Türkiye’ yi de hızlı bir şekilde dahil ettiğini anlamaktayız.

Windows 8 indir linkleri hızlı bir şekilde internet üzerinde paylaşılmaya başlanmıştır. Bakalım Microsoft bunları engellemek için ne gibi tedbirler alacak. Diğer Windows sürümleri kolaylıkla ücretsiz sürüm yapılarak kullanılabilmekte, fakat Windows 8 bununla ilgili çok ciddi tedbirler almış olarak karşımıza çıkmış durumda.

Windows genelde rapidshare, hotfile ve megaupload tarzı paylaşım sitelerinde yayınlanmakta, tabiî ki tespit edilene kadar. Tespit edildiği andan itibaren bütün paylaşım linkleri serverlar tarafından silinmektedir. Torrent uygulamasıyla paylaşıma sunulan Windows 8 ne derece güvenilirdir, tartışılır. Bu yüzden öncelikle yasal yollardan tercih edilmesi gereklidir.

Windows 8 duvar kağıtları diğer Windows sürümlerinden görsel olarak daha dikkat çekici hale getirilmiştir. Akıcı, sezgisel ve son derece güzel şekilde tasarlanmıştır. Başlangıç ekranı en çok önem verdiğiniz şeylere kolayca erişmenizi sağlar. İstediğiniz şekilde düzenleyin ve özelleştirin. Windows 8 baştan sona yeniden tasarlanmıştır. Sizin çalışma biçiminize uyacak ve insanlarla, web siteleriyle ve en çok sevdiğiniz şeylerle bağlantınızı koparmayacak şekilde tasarlanmıştır. Windows 7'nin sağlam temelleri üzerinde oluşturulmuş ve Internet'te dolaşma, hesap koruması ve ebeveyn denetimleri daha da güvenli hale getirilmiştir. Windows 8 bilgisayarınız daha hızlı açılır ve uygulamalar daha hızlı çalışır.


Anlatımı sitemizde bulunan paylaşım butonlarından değerlendirir ve paylaşırsanız memnun oluruz. Doğru bilgilere herkesin ulaşabilmesi umuduyla…

Yorumlar