Yasaklı Engelli Sitelere Giriş

YASAKLI Engelli sitelere giriş programı Hotspot Shield ile Web oturumu, veri, online alışveriş, ve HTTPS şifreleme ile kişisel bilgilerinizin online sabitleyin.

Çevrimiçi kimlik hırsızlığına karşı kendinizi koruyun.

Çevrimiçi gizliliğinizi için IP adresinizi gizleyin.

Güvenlik duvarlarını aşın.

Özel sansür olmadan tüm içeriğe erişin.

Kamu noktaları, oteller, hava alanları ve şirket ofislerinde komple Wi-Fi güvenlik.

Hem kablolu ve kablosuz bağlantı üzerinde çalışır.

Limitsiz bant genişliği sağlar.

Yeni işletim sistemleri (Windows 7 ve Snow Leopard) dahil olmak üzere PC ve Mac üzerinde çalışır.

YASAKLI ( Engelli ) sitelere giriş için Hotspot Shield tüm ev internet ağı ve kamu internet ağları (hem kablolu hem kablosuz) hem de bağlantı güvenliğini sağlayarak web sörf oturumu korur. YASAKLI ( Engelli ) sitelere giriş için Hotspot Shield tüm web işlemleri (alışveriş, formlar, indirmeler doldurarak) HTTPS üzerinden güvenliğinizi sağlayarak kimliğinizi korur. YASAKLI ( Engelli ) sitelere giriş için Hotspot Shield ayrıca üçüncü parti web siteleri ve ISS için kimliğini görünmez hale getirerek size özel çevrimiçi yapar. Belirli bir sitede oturum tercih sürece, YASAKLI ( Engelli ) sitelere giriş için Hotspot Shield ile tüm web oturumları için anonim olacaktır. Çünkü keşfetmek, düzenlemek ve iletişim sağlamak için web siteleri seçilir. YASAKLI ( Engelli ) sitelere giriş için Hotspot Shield VPN Client özelliği ile serbestçe ve güvenli bir şekilde tüm web içeriğine erişim özgürlüğü sağlayarak, tüm bilgilere online erişim sağlar. Tüm web oturumlarını güvenli ve çevrimiçi gizliliğinizi sağlamak; şifrelerinizi, kredi kartı numaraları ve tüm verilerinizi YASAKLI ( Engelli ) sitelere giriş için Hotspot Shield ile güvence altına alınır. Standart antivirüs yazılımı bilgisayarınızı, ancak YASAKLI ( Engelli ) sitelere giriş için Hotspot Shield web dahil bütün faaliyetlerinizi korur.

AnchorFree, YASAKLI ( Engelli ) sitelere giriş için Hotspot Shield sunmaktan mutluluk duyar.

VPN sayesinde% 100 Güvenlik

YASAKLI ( Engelli ) sitelere giriş için Hotspot Shield dizüstü bilgisayarınız ya da iPhone ve İnternet ağ geçidi arasında bir sanal özel ağ (VPN) oluşturur. Bu aşılmaz tünel web tarama faaliyetleri, anlık iletiler, indirmeler, kredi kartı bilgileri ya da ağ üzerinden göndermek başka bir şey inceleyen, gözlere, hackerlar ve ISS’leri önler. YASAKLI ( Engelli ) sitelere giriş için Hotspot Shield güvenlik uygulaması ücretsiz olarak indirilebiliyor, son VPN teknolojisini kullanmaktadır. Kurulumu ve kullanımı kolaydır.

Öyleyse devam edin - Shield arkasında alın - Bugün YASAKLI ( Engelli ) sitelere giriş için Hotspot Shield deneyin!

YASAKLI ( Engelli ) sitelere giriş için Hotspot Shield aşağıdaki işletim sistemleriyle uyumlu olarak çalışır:

Windows 7

Windows XP

Windows Vista

Mac OS X (10.5 Leopard)

Mac OS X (10.6 Snow Leopard)

Mac OS X (10.7 Lion)

Mac OS X (10.8 Dağ Aslan)

Indirme butonuna tıklayarak, kullanım YASAKLI ( Engelli ) sitelere giriş için Hotspot Shield koşullarını kabul etmiş olursunuz.

Eğer herhangi bir zamanda YASAKLI ( Engelli ) sitelere giriş için Hotspot Shield ‘i kaldırmaya karar verirseniz, her zamanki adımları izleyin lütfen: select "Denetim Masası" Başlat menüsünden, "Program Ekle veya Kaldır", "YASAKLI ( Engelli ) sitelere giriş için Hotspot Shield" girişini vurgulayın tıklatın ve ardından "Değiştir / Kaldır" ı tıklatın.

Yasaklı sitelere giriş programsız, yasaklı sitelere giriş dns, yasaklı sitelere giriş sitesi, yasaklı sitelere giriş programı, yasaklı sitelere giriş dns 2016, yasaklı sitelere giriş programı indir, yasaklı sitelere giriş android, yasaklı sitelere giriş dns ayarları ile ilgili detaylı açıklamalar mevcuttur.

Yorumlar