Beyaz Eşya Kampanyaları

    Beyaz Eşya kampanyaları ve beyaz eşya fiyatları, yeni evlenenlerin, beyaz eşyalarıyla sorun yaşayanların veya beyaz eşyalarını değiştirmek isteyenlerin ortak merak konularıdır.

    Beyaz eşya, günümüz teknolojisinde çeşitlilik göstermekte, birçok marka ve model kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır. İlk aşamada kullanıcılara (alıcıya) düşen görev, birçok farklı özellikleri bulunan model ve markalar arasından, kendi istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak uygun ürünü seçmektir. Bu aşama, kullanıcıları hayli zorlayan bir aşama olup, genellikle satıcıların yönlendirmesiyle ikna edici sonuca ulaşılabilmektedir.

    Beyaz eşya sektöründe, Türkiye pazarında yer alan AEG, Altus, Andoutdoor, Arçelik, Beko, Bosch, Buses, Daewoo, Dominox, Electrolux, Esco, Finlux, Franke, General Electric, Gorenje, Grundig, Hisense, Hoover, Hotpoint-Ariston, Indesit, Kleo, LG, Liebherr, Midea, Premier, Profilo, Regal, Samsung, Sharp, Siemens, Silverline, Simfer, Sinbo, Sunny, Şenocak, Teka, Uğur, Vestel, Vitrifrigo, Whirlpool, Zanussi vb. markalar akla gelen bazı firmalardır.

    Bu kadar çeşitlilik gösteren beyaz eşya model ve markaları arasından kullanıcının ihtiyaçlarını karşılayacak olan doğru ürünü seçmesi olanaksız hale gelmektedir.

    Seçilecek olan beyaz eşyanın özellikleri tabi ki önemlidir. Ancak özellik seçiminden önce dikkat edilmesi gereken husus, alınacak olan ürünün yaşadığınız mevkide bulunan servis imkanı durumudur. İnternet üzerinden araştırma yapıldığında hemen hemen bütün markalar için bir çok yerde servis imkanı gözükmektedir fakat bunların çoğu sahte hesaplar tarafından açılmış servis noktalarıdır. İnternet üzerinden bulmuş olduğunuz servis noktalarının iletişim numaralarını teyit etmekte fayda vardır. Ne kadar çok servis noktası, o kadar kısa sürede ve daha az maliyetle ulaşılan çözüm olduğu unutulmamalıdır.

    Beyaz eşya olarak ürünleri sınıflandırdığımızda, Buzdolabı, Çamaşır makinesi, yeni teknoloji olan Çamaşır Yıkama ve Kurutma Makinası, Bulaşık Makinası, Fırın, Setüstü Ocak temel ürünler oup Ani Su Isıtıcı, Elektrikli Şofben, Ankastre Set, Aspiratör, Davlumbaz, Derin Dondurucu, Elektrikli Isıtıcı, Infrared Isıtıcı, Elektrikli Soba, Hava Perdesi, Klima, Kombi, Mikrodalga Fırın, Ocak, Radyatör, Su Sebili, Su Pınarı, Şişe Soğutucu, Şofben, Termosifon, Vantilatör evlerin beyaz eşya ihtiyaçlarını tamamlayan diğer araçlardır.

    Servis noktası durumu ve kullanıcıların yorumlarına göre alacağımız ürünün marka seçimini yaptık. Bir sonraki aşama ürünün özelliklerini belirlemek olmalıdır. Çamaşır makinesi için yıkama kapasitesi, kurutma özelliği ve enerji tasarruf durumu (A+++); buzdolabı için nofrost veya lowfrost özelliği, bulaşık makinesi için program sayısı, fırın için turbo, elektro turbo, multifonksiyonel veya statik olması seçimlerimizde belirleyici esaslar olacaktır.

    Özellikleri belirleme aşamasından sonra fiyat araştırması yapmak kalacaktır. İnternet üzerinden yapılacak olan fiyat araştırmasıyla mağazalardan yapacağınız karşılaştırmalarla doğru seçimi yapabilirsiniz.

    Örnek temel ürün beyaz eşya seçimi aşağıdaki gibidir. Herhangi bir marka reklamı veya fiyat karşılaştırması olmayıp, yazıda anlatılan çerçevede seçilmiş ürünlerdir. Sizler de güncel araştırmalarınızı ve fikirlerinizi YORUM bölümden paylaşırsanız, okuyucuların beyaz eşyada doğru ürün seçimleri isabet oranı artacaktır.

    Yeni evlenen çifter ve beyaz eşyasını yenilemek isteyenler için yapacağınız paylaşımlara şimdiden teşekkürler.


1Bosch KGE58AW40N LowFrost Buzdolabı
Yakıt Tüketimi (196 Kwh/yıl)
2Hotpoint-Ariston AQD1070F 49 TK - Çamaşır Makinesi
3Bosch SMS68L02TR - Bulaşık Makinesi
4BOSCH HGV79W320T - Fırın

Yorumlar