CD DVD Okumuyor Kesin Çözüm

CD DVD okumuyor kesin çözüm burada bulabilirsiniz. CD DVD okumuyor neden, CD DVD okuma programı, CD DVD player okumuyor gibi yaşamış olduğunuz problemlerin kesin çözümü aşağıda açıklanmıştır.
OKUMAYAN CD

Bilgisayarınızın, diz üstü bilgisayarınızın veya harici DVD CD romunuzun bir süre sonra CD veya DVD okuma özelliğini yitirdiğini göreceksiniz. Hatta DVD CD sürücünüz çalışmadığı için bilgisayarınıza format dahi atamaz hale gelebilirsiniz. Küçük boyutlu bir dosyayı dahi CD ye kaydetmek zulüm haline gelebilir.

Aslında yaşanan bütün bu problemlerin çözümü çok basittir. Yeni bir CD DVD sürücüsü almanıza gerek kalmadan, birkaç küçük temizlikle çözüme ulaşacaksınız.

DVD sürücüleri üzerinde bulunan LAZER sayesinde CD veya DVD leri okuyabilmektedirler. Zamanla lazer tahrip olmakta ve tozlanmaktadır. Resimde de anlatıldığı üzere, kulak çubuğu ve kolonya ile lazer üzerine fazla bastırmadan, nazikçe yapacağınız temizlikle kolaylıkla CD DVD okuma sorununuzu çözmüş olacaksınız.

CD-ROM, DVD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD+R, DVD-RW, CD-Audio, DVD-Video, HD DVD ve Blu-ray diskleri, bilgisayar kullanıcılarının veri depolama maksatlı olarak sıklıkla kullandığı araçlardır. Bu farklı isimlere sahip veri depolama araçlarının her birinin farklı özellikleri mevcuttur.

Veri kaydetmek için alacağınız CD veya DVD çeşidi de yazma veya okuma hızında ve kalitesinde farklılık gösterecektir.

geçerli bir win32 uygulaması değil.
Sisteme bağlı bir aygıt çalışmıyor.
Gerekli bir dosya bulunamadı: kernl32.dll.
Bu uygulamayı çalıştırmak için yeterli bellek yok.
Bu uygulamayı başlatmak için gereken dosya bulunamıyor.
Dosya Okuma Hatası [Yükleyici Hatası 1305]
Kur.exe bulunamıyor
CDR-101
D: sürücüsü okunamıyor
Bellek Yetersiz
Disk okuma sorunları Genel Koruma Hataları, Geçersiz Sayfa Hataları dahil olmak üzere Geçersiz İşlemlere veya "bir sorunla karşılaştı" iletilerine de (Watson hataları) neden olabilir. Aşağıdakilere benzer iletiler alabilirsiniz:
Disk etiketi Bilgisayarım'da görünmez veya diskin içeriği görüntülenmez.
Disk takılması veya okunması bilgisayarın durmasına neden olur.
Disk çıkmaz.
Diskin takılması veya başlatılması beklenenden çok daha uzun zaman alır.

Karşılaşabileceğiniz hatalar arasında yer almaktadırlar.

Kesin DVD CD

CD DVD okumuyor kesin çözüm burada bulabilirsiniz. CD DVD okumuyor neden, CD DVD okuma programı, CD DVD player okumuyor gibi yaşamış olduğunuz problemlerin kesin çözümü yukarıda açıklanmıştır.

Yorumlar